De kwaliteit advocaat van vroeger in een modern jasje! Door mij liefdevol huisgemaakt met lekkere, verse eieren. Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending!

ROOSJE'S ADVOCAATJE

IN EEN NOTENDOP 

 

Graag stel ik en mezelf en Roosje's Advocaatje voor. Mijn naam is Petra de Koning en sinds jaar en dag maak ik likeurtjes - likorettes - van natuurlijke ingrediënten zoals aardbei, citroen, drop, gember, kaneel en sinaasappel onder de naam Likeurmeisjes

 

Daarnaast maak ik onder de naam Monella Liquori de Italiaanse likeuren: Limoncello Sorrentino - met citroenen uit de Limoncello streek, Sorrento - en Arancello Siciliano, met sinaasappels van Sicilië.  Als jongedame heb ik tien jaar in Cagliari op Sardinië gewoond, waar ik kennis heb gemaakt met de heerlijke Italiaanse manier van leven: La Dolce Vita. In die periode heb ik mijn liefde ontwikkeld voor zo'n beetje alles wat Italiaans is.

 

Terug naar het heden. Begin dit voorjaar heb ik een aantal nieuwe dranken ontwikkeld, waaronder Roosje's Advocaatje. Het leek me een leuk en lekker drankje om te maken en het is heel goed ontvangen. Schandalig lekker wordt 'ie genoemd. En geheel terecht! Dat is ie n.l. ook, al zeg ik het zelf.

 

Daarnaast heb ik een siropenlijn opgezet onder de naam de Limonade Meisjes. Neem gerust eens een een kijkje op deze  websites; je ziet de links hiervoor onderaan deze pagina.

 

Advocaat is wat mij betreft een ondergewaardeerde drank en heeft eveneens een beetje een stoffig imago. Jammer genoeg. Alleen al daarom kan ik je aanraden om mijn advocaatje te proberen en voor je zelf te constateren dat dat absoluut ten onrechte is. 

 

Mijn advocaatje is heerlijk lobbig, zacht en tegelijkertijd sterk van smaak en ronduit fantastisch om te eten of drinken! Je kan hem zowel op kamertemperatuur als koelkast koud drinken. Waar je voorkeur naar uitgaat.

 

TOEPASSINGEN

 

Roosje's Advocaatje kan heel goed met, maar ook zonder slagroom gegeten of gedronken worden. Daarnaast is een paar lepeltjes advocaat over een appelgebakje of over een paar bolletjes vanille ijs erg lekker. Voor iedere bourgondiër die van smakelijke dranken houdt een absolute aanrader.

 

VERLEIDELIJK

 

Neem gerust een kijkje in mijn webshop en laat je verleiden door mijn heerlijke advocaatje. Het advocaatjesparadijs bestaat . . en het heet Roosje's Advocaatje!

 

PROOST

 

Petra de Koning van Roosje's Advocaatje